nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

La força de Carles Moyà ja és perfum

El tennista mallorquí presentà a Palma una nova fragància que porta el seu nom

Estil, personalitat i vida són els eixos de la nova fragància de Ruy Perfumes que, amb el nom del tennista Carles Moyà es presentà ahir a Palma. Qualificada com una «composició masculina plena de personalitat» i donada a conèixer amb la màxima que «La vida és el joc més excitant», la colònia apareix plena de matisos de sensualitat i força amb pinzellades de fruites, almescs i fustes tropicals. El mallorquí destacà sentir-se «del tot satisfet» amb el resultat de la fragància en què des de fa aproximadament uns dos anys treballa directament amb Ruy Perfumes.

«L'essència porta el meu nom i m'hi he hagut d'involucrar doncs, en part som responsable del producte. Ells m'enviaven dissenys de la botella i poc a poc acabàrem de perfilar el que volíem... Són petits detalls però que són importants. Ara esper que agradi a la major quantitat de gent possible», afirmà. Pel que fa a la definició de l'aroma de la seva colònia, Moyà manifestà que ell la considerava «molt jove i pròpia d'homes llatins».

Dirigida al segment més jove de la societat i a un preu assequible, el disseny de l'envàs mostra una coordinació de línies rectes i corbes amb una forma moderna que vol reflectir la personalitat i l'estil de Carles Moyà. Antonio Ruiz, president de Ruy Perfumes, posa de manifest que l'empresa distribueix el vuitanta per cent de la producció fora d'Espanya i que «amb aquesta colònia s'espera que a la fi la firma sigui reconeguda dins de les nostres fronteres».

En els propers dos anys la fragància amb el nom de Moyà serà distribuïda a un total de cinquanta països. A Espanya s'esperen habilitar un total de 1.500 punts de venda i d'ella s'oferta tota una gamma de complements.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris