cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

«El celo» d'Antoni Aloy, un dels plats forts del Festival de Cinema de les Illes

El Ministeri de Cultura hi aporta 1.500.000 pessetes

El IV Festival Internacional de Cinema de les Illes Balears que tindrà lloc de dia 12 a dia 18 de novembre és a punt de presentar-se oficialment. En breu es donarà a conèixer la programació del festival i els diferents participants a cada una de les seves seccions. Entre aquests possibles participants es preveu la presència de la primera pel·lícula del mallorquí Antoy Aloy, El celo, que gaudí d'una bona acceptació al passat Festival de Sant Sebastià a la secció de Zabaltegui.

L'organització del festival anuncià que el Ministeri de Cultura, i en el seu nom l'ICAA (Institut de les Ciències i les Arts Cinematogràfiques), ha col·laborat amb una aportació d'un milió i mig de pessetes. La mateixa organització i en concret el director general Rafael García de Loza ha posat de manifest que «malgrat la bona acollida que ha tingut el Festival al llarg d'aquests anys no ha rebut cap tipus d'ajuda per part del Consell Insular, Foment del Turisme o Ibatur, però sí ha comptat amb una aportació feta per part de la Conselleria de Cultura del Govern balear».

Finalment, és segur que el lloc on tindran lloc les activitats del Festival serà el Teatre Municpal de Palma i totes les seves instal·lacions. La part lúdica d'aquest acte està confirmada «gràcies a la col·laboració del Grup Cursach, que organitzarà diverses festes a Pacha i Tito's», segons continua García de Loza. El que encara falta per confirmar és el cicle dedicat al cinema alemany amb el qual els organitzadors volen fomentar, a través d'un acte cultural com és el cinema, un acostament de les dues cultures la mallorquina i l'alemanya.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris