lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El gran carro triomfal de la beata recorre avui els carrers de Palma

La colcada obliga a talls de trànsit en alguns carrers del centre

Tot és a punt per a la tradicional festa del carro triomfal de la beata prevista per avui a Palma. La beateta, Margalida Alba Amer, amb gran il·lusió davant aquest dia i una mica nerviosa, ocupà ahir horabaixa per primer cop el tron de la beata. Els actes d'avui comencen a les 11.00 hores amb una missa presidida pel bisbe, Teodor Úbeda, a l'església de Santa Magdalena, on està enterrada la gran santa mallorquina.

A les 19.00 hores es farà la sortida del carro triomfal començant pel passeig Mallorca, carrer Bisbe campins, Vía Roma, la rambla, la Riera, General Weyler, Mercat, Unió, rei Joan Carles I, Jaume III i passeig de Mallorca. Està previst que durant l'hora que es perllongarà la colcada tots els carrers inclosos al ressenyat itinerari estiguin tallats al trànsit de vehicles.

A la colcada, que sempre es caracteritza per una gran vistositat, hi prendran part xeremiers, agrupacions de ball de bot, de música tradicional i carrosses arribades de diferents punts de l'Illa de temàtica relacionada amb Catalina Tomàs o tradicions mallorquines diverses. En acabar la colcada tindrà lloc una ballada popular al passeig del Born.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris