algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Els nins podran viure «L'experiència Verne» al Municipal

Teatre de la Sargantana estrena avui el seu nou i entretingut muntatge

«Un eminent pallasso científic i els seus dos ajudants descobreixen amagat, en una cova de Formentera, el cervell, miraculosament conservat de l'escriptor Jules Verne. Després d'investigar molt, aconsegueixen comunicar-se amb ell i el cervell els diu que està molt trist perquè les noves generacions ja no saben qui és». Així arranca la història. Els nins tindran l'oportunitat d'introduir-s'hi i apropar-se al gran escriptor a través de L'experiència Verne, el darrer muntatge de Teatre de la Sargantana que s'estrena avui al Teatre Municipal.

Marta Miralles, Xim Vidal i Salvador Oliva són els tres protagonistes que, sota la direcció de Pere Fullana, ofereixen als nins la possibilitat de gaudir de l'atmosfera que envolta les novel·les de Verne. S'ha partit d'un resum de les peces més conegudes com poden ser De la Terra a la Lluna, Viatge al centre de la Terra, 20.000 llegües de viatge submarí o Els fills del capità Grant.

Teatre de la Sargantana aposta per la imaginació i per uns espectacles «en què els nins puguin sentir-se grans. No se'ls ha de donar tot massa mastegat. El públic infantil és més sincer que no l'adult. Als petits si no els agrada no fingeixen». Teatre de la Sargantana recomanà l'obra a tota la família. Estarà en cartellera fins el proper dia 5 de novembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris