nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Palma So 2000, la nova resposta musical després de la supressió del Pop Rock

El multitudinari concert tindrà lloc divendres 27 al Palau Municipal d'Esports

78776

El grup La Granja, finalista del Pop Rock l'any 87.

Dos grans escenaris, 40.000 vats de potència i 16 grups de rock, pop i altres tendències que encara no tenen etiqueta integren Palma So 2000, la nova plataforma musical de la ciutat que substitueix l'enderrocat festival Pop Rock. La Granja, Gehache, Los malditos, Loise Lane, Jaume Anglada, Sexy Sadie o Satellites formen part d'una llarga llista que actuaran divendres dia 27 d'octubre al Palau Municipal d'Esports de Son Moix.

Una sessió ininterrompuda de música de qualitat que començarà a les 20 hores i finalitzarà cap a les 3 de la matinada. Un nou projecte amb el qual la Regidoria d'Educació i Joventut, encapçalada per Jordi Llabrés, vol donar resposta a les noves necessitats dels joves que el Pop Rock ja no satisfeia. «El Pop Rock estava molt bé si guanyaves però no per a la resta dels grups que hi havia darrere» comentà Gonzalo Nadal, integrant de Gehache, qui assenyalà com un fet positiu la possibilitat que dóna el nou certamen que «la gent et conegui en les mateixes condicions "referint-se a l'equip de so, il·luminació i espai" que si haguessis guanyat el festival».

És un fet conegut que aquesta darrera congregació de grups musicals no passava pel seu millor moment i si aquesta nova proposta aconsegueix «reunir la mateixa gent que els anys bons "tres o quatre mil persones" llavors està bé», en paraules de Guillem Porcel de La Granja. Però també queden romàntics com Jaume Anglada que apunten que «és maco tenir la il·lusió de participar en un concurs que és un punt de referent, ja consolidat».

Un altre tema a tractar, a part de la motivació que generi pels grups, és la transcendència que Palma So tindrà més enllà de la fugacitat d'una nit. Guanyar el Pop Rock suposava enregistrar un compacte i ser promocionats dins i fora de l'Illa, el jurat també provenia de la Península. Aquesta és una qüestió que encara està per veure però que no treu als grups les ganes d'implicar-se en el nou projecte.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris