nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Breus

• PINTURA

Tàpies i Barceló La sala Sotheby's traurà a subhasta a Londres, el 16 d'octubre, importants obres d'Antoni Tàpies i Miquel Barceló, considerats entre els artistes espanyols més importants. L'obra d'Antoni Tàpies que sortirà a subhasta es titula Tres taques sobre espai gris. Està datada i firmada el 1957. El catàleg de la subhasta situa aquesta obra entre 40 i 60 milions de pessetes. Pel que fa al quadre de Miquel Barceló que sortirà a subhasta es titula Le feu sud la plage i està datat el 1984. Té una valoració aproximada entre 20 i 30 milions.AGÈNCIES.

• PREMIS

Literatura a Irun Un total de 245 treballs opten als premis literaris de la ciutat d'Irun en les categories de novel·la i poesia en euskera i castellà. De les 245 obres presentades, 78 competeixen a la categoria de novel·la, 154 opten al premi de poesia en castellà, tres al de novel·la en euskera i 10 al de poesia en llengua basca. El jurat, integrat per figures com José Hierro o Arantza Urretabizkaia, examinarà obres provinents de països de tot el món.AGÈNCIES.

Arrabal El dramaturg Fernando Arrabal titllà ahir de «boigs» els membres del jurat que li atorgaren el tercer premi Nacional de les Lletres Teresa d'Àvila, en recollir el guardó que premia la seva trajectòria literària de mans del president de la Junta de Castella i Lleó, Juan José Lucas. Arrabal destacà la influència que la mítica Teresa de Jesús ha exercit sobre el seu treball.EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris