algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Mallorca disposarà d'un helicòpter de salvament medicalitzat tot l'any

L'empresa alemanya Heli-Med oferirà el servei en accidents o sinistres

Mallorca disposarà durant tot l'any d'un helicòpter de salvament medicalitzat que en el cas d'accident o sinistre ofereix, a més del trasllat més ràpid possible, la possibilitat de prestar els primers auxilis en el lloc del succeït amb la màxima rapidesa possible i també amb els mitjans tècnics i sanitaris més moderns.

La iniciativa de l'helicòpter Heli-Med és de l'empresari Peter Waltner arran d'una experiència personal que el va afectar molt. El seu millor amic va morir fa poc més d'un any a Mallorca d'un atac de cor perquè no va rebre assistència a temps. Waltner disposa a Alemanya d'una empresa amb 15 helicòpters medicalitzats i va decidir que era necessari evitar aquestes morts innecessàries a Mallorca.

L'helicòpter ja fa gairabé un any que està estacionat a l'hospital de Muro amb els seus corresponents pilots que es van turnant i l'equip mèdic, mentre s'estaven gestionant els permisos. Demà es presentarà el projecte a les 20 hores a l'hotel Son Net de Puigpunyent, en un acte en el qual estan convidades les autoritats i personalitats del món financer i artístic de l'Illa i també d'Alemanya.

Heli-Med té el compromís adquirit que en dos minuts després de rebre l'avís l'helicòpter ja està volant, i en un termini màxim de cinc o deu minuts, segons la distància del lloc de l'accident està prestant els primers auxilis amb un metge i amb l'equip tècnic més modern. El número de telèfon és 971-894444.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris