cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

El Teatre del Mar arrancarà la temporada de tardor amb una nova imatge

El Teatre del Mar és a punt de començar la temporada de tardor i ho farà amb una nova cara, després de les reformes que s'han duit a terme aquest estiu. La Fundació Teatre del Mar ha duit a terme un seguit de millores en les instal·lacions del teatre amb vista a aquesta nova temporada. La més important d'elles ha estat la climatització de la sala i l'habilitació de les cadires per tal de fer-les més confortables (una enquesta entre els espectadors havia revelat que les instal·lacions eren la part del teatre més negativament valorada).

A banda d'això, s'ha renovat la instal·lació sanitària, elèctrica i s'ha ampliat la zona de serveis. També s'han fet una sèrie de remodelacions en el bar i la zona de la taquilla. Pel que fa a la temporada de tardor, el Teatre del Mar presenta tres espectacles, molt diferents entre si, a banda de les actuacions previstes per a tots els dimarts del mes de novembre. Toni Albà tornarà a reprendre un dels seus personatges més emblemàtics a L'Ombra que estarà en cartell des del 25 d'octubre al 19 de novembre. Un espectacle que en les anteriors visites a l'Illa ha tingut un gran èxit.

Una de les novetats de programació és Ha pasado un ángel de la companyia andalusa La Permanente. Aquest és el segon espectacle de dansa que tindrà lloc al Teatre del Mar, un art escènic que es vol anar introduint en la programació del Teatre del Mar. Ha pasado un ángel és un muntatge molt digerible, basat en l'humor de les situacions quotidianes, que està a mig camí entre el moviment i la dansa contemporània. La peça serà representada des de dia 29 de novembre a dia 3 de desembre.

El darrer espectacle previst per aquesta temporada serà a càrrec d'una cara prou coneguda a l'escenari del Teatre del Mar. L'inclassificable Leo Bassi presentarà Vendetta de dia 13 de desembre a dia 7 de gener, un provocador espectacle, molt en la línia del sempre diferent Bassi. Aquests tres diferents muntatges estaran en cartellera de dimecres a dissabte, ja que els dimarts són un dia especial al Teatre del Mar, que compten amb la seva pròpia programació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris