cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Una mallorquina, la ballarina Sílvia Riutort, serà una de les «bombolles» de Freixenet

88716

Sílvia Riutort, professora de dansa clàssica, grava aquests dies l'anunci.

J.TORRES.

L'anunci més vist de tot Nadal ja està en marxa. Freixenet comença a rodar i enguany una mallorquina farà part de l'elenc de ballarines. Sílvia Riutort, professora de dansa clàssica al Conservatori de Palma, és una de les desset «bombolles» del cava català més glamourós. «Mai no m'ho havia plantejat, és una cosa que no et passa pel cap», explicà. I així, quasi sense adonar-se'n, de prova en prova ha estat triada entre 3.000 al·lotes de tot l'Estat espanyol.

Tot començà de la manera més innocent: «vaig veure un anunci al diari en què se cercaven «bombolles», vaig pensar que complia els requisits que demanaven i el vaig enviar», comentà. La primera de les proves de selecció «no em va anar gaire bé» confessà, però tot i això la triaren entre 43 noies de les Illes Balears, no tan sols de Mallorca.

Després de l'experiència de juliol, el següent punt de trobada per a uns dies de molta feina "assajaven tot el dia i feien les proves" i nervis fou Barcelona, a mitjan setembre. Eren vuitanta-dues noies de les quals en triaren 17, «ens ho passàrem molt bé, tothom feia les seves travesses», esmentà Sílvia.

Totes les sessions han funcionat de la mateixa manera: «a part de la fotogènia, et donen una coreografia i l'has de ballar», explicà. Tot i el primer pas en fals, encara possiblement producte de la inseguretat, comentà que les proves no eren d'una gran complexitat. «Per a una al·lota que no és ballarina potser sí que li costaria una mica». Però aquest no és el seu cas: «jo em dedic al ballet, tinc la sort de viure'n».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris