nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Emotiva entrega de l'obra de Xesc Forteza en braille a la seva família

L'edició, de l'ONCE, també es lliurà a l'Ajuntament i al Govern

L'emoció va ser la nota predominant de l'acte que enquadrà l'entrega dels 27 volums de les Obres Completes de Xesc Forteza en braille a la seva família. La seva viuda apuntà durant d'acte que el seu marit estava molt vinculat amb l'ONCE i que «si estigués aquí seria un dels dies feliços de la seva vida».

Un «gest i una iniciativa absolutament admirable», en paraules de Damià Pons, que assistí a l'esdeveniment, amb el que la delegació de l'Once ha volgut recordar aquest gran actor mallorquí. «Hem volgut traslladar al braille amb molta d'il·lusió tot allò que va fer Xesc Forteza sobre els escenaris», explicà Joan Vanrell Horrach, delegat territorial de l'organització.

A l'acte de lliurament, que comptà amb la presidenta de l'organització, Concepción Costilla, també hi assistí Joan Fageda, qui va senyalar la seva voluntatn «que es pugin repetir aquests actes d'afecte a un home que va estimar tant Mallorca». D'aquesta edició de les peces de Forteza, des que escrigué el 1953 Fi de trajecte, fins al 1998 s'han fet tres còpies, de les quals la família n'ha cedit una a l'Ajuntament de Palma i una altra al Govern balear.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris