nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Torna amb el seu pare el nadó robat del ventre de la mare assassinada

Les autoritats varen permetre al pare del nin que una dona policia va arrencar del ventre de la seva mare després d'assassinar-la, recuperar la seva custòdia.

Jon Andrews duia el seu fill, Oscar Gavin, abrigat amb una manta quan va sortir de Robinson Memorial Hospital el capvespre de dijous, tres dies després que el nadó fos descobert a la casa de la dona que presumptament va assassinar la seva mare.

«Theresa (la mare) va donar la seva vida i el seu amor en treure-li Oscar», assenyalà Andrews, citat pel seu advocat, Nicolas Phillips. Pare i fill continuaran en parador desconegut fins el pròxim diumenge, quan s'oficiaran els serveis religiosos en memòria de la seva esposa, Theresa, segons precisà l'advocat. La Policia va trobar el cos de la mare precàriament enterrat en una cotxeria a pocs metres de casa seva, dilluns passat. Theresa Andrews, de 23 anys, a la qual tan sols mancava una setmana per donar a llum, fou assasinada d'un tret, presumptament per una dona policia, Michelle Bica (39), que després li practicà una cesària per extreure el nadó.

Bica aparentment es va suïcidar quan la Policia es disposava a interrogar-la, segons fonts policíaques. Theresa, que estava embarassada de nou mesos, va desaparèixer dimecres, després de telefonar al seu espòs per dir-li que aniria a mostrar el cotxe que tenien en venda a un potencial comprador.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris