cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Mallorca podrà tornar a veure després de 25 anys un ballet clàssic damunt gel

La Companyia Estatal de Sant Petersburg representa a l'Auditòrium «El llac dels cignes»

80150

Imatge d'una de les escenes clàssiques del ballet.

L'Auditòrium de Palma acollirà entre els dies 18 i 22 d'aquest mes la representació d'El Llac dels cignes damunt gel. L'espectacle anirà a càrrec del Ballet Clàssic Estatal de Sant Petersburg i serà dirigit pel gran mestre i veterà campió rus Mikail Kaminov.

Segons el director de l'Auditòrium, Rafel Ferragut, feia més de 25 anys que Mallorca no veia un muntatge d'aquestes característiques i explicà que per fer-lo possible es col·locarà damunt l'escenari de la sala Magna una capa de gel que permeti als artistes patinadors la suficient fluïdesa de moviments.

La companyia està integrada per un centenar d'artistes notables entre els quals brillen algunes de les figures més destacades del patinatge artístic damunt gel dels darrers anys, la majoria guanyadores de torneigs olímpics i mundials.

El llac dels cignes, un dels ballets més populars i vistosos de Piotr Ilich Txaikovsky, estarà protagonitzat en aquesta ocasió per Alexei Pogodin en el paper del príncep Sigfrid i per Olga Kuvasheva en el del cigne Odette.

D'altres artistes de l'obra seran Elena Komarova, Ludmilla Pantchina, Andrei Stroganov, Tatiana Prokofieva i Alexei Sivak. El ballet de Sant Petersburg va ser fundat el 1967 per Constantin Boyarski i de llavors ençà ha realitzat més de 5.000 actuacions, tant a Rússia com a altres països europeus i americans.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris