nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

La substitució del concurs Pop Rock per un festival obre la polèmica a Cort

El PP ha acordat celebrar dia 28 una nit jove amb grups locals i espanyols

La desaparició del concurs Pop Rock a favor d'un festival més divers i representatiu de la música jove d'avui dia ha encetat la polèmica a Cort.

Mentrestant, ahir quedaren del tot definides i aprovades les línies de la nova proposta de la Regidoria d'Educació i Joventut i el grup socialista atribuí al desinterès del PP l'estancament del Pop Rock que ha conduït a la seva supressió.

El PSIB presentarà al proper ple una proposta en el sentit que no desapareixi el concurs.
La data assenyalada per a la celebració del festival serà la vesprada del proper dia 28 i es perllongarà des de les 20.00 a les 03.00 hores de la matinada.

L'edició d'enguany finalment se centrarà en la música pop i rock, encara que en les seves més diverses tendències arribant quasi al heavy. La decisió final de no incloure altres estils prevists inicialment com ara el blues, el jazz i el folk esdevé, segons Llabrés, pel fet que «aquestes músiques divergeixen notablement i s'ha considerat que no és indicat ajuntar-les en un mateix escenari. D'aquesta manera, pensam en la possibilitat d'organitzar un altre iniciativa per a aquests».

A hores d'ara s'està treballant en la denominació del nou festival i en ell s'ha decidit que, a més de grups consagrats i representatius de la música illenca, hi haurà grups convidats de fora de les Illes.

Entre els grups illencs s'establiran contactes amb La granja, Sexie Sadie, Jaume Anglada, Sunflowers...

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris