cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

Correus llança una «curiosa» col·lecció de segells de personatges espanyols vius

Tots els elegits són personalitats de l'actualitat diària de l'àmbit estatal

Un total de quinze personalitats de l'actualitat espanyola del món de la cultura, l'esport i els mitjans de comunicació il·lustraran una col·lecció especial de segells, per primera vegada a la història de Correus i Telègrafs del país. La col·lecció, integrada per onze segells, s'emeté amb motiu de l'Exposició Mundial «España 2000», que se celebrarà a Madrid del 6 al 14 d'octubre, segons informà Correus en un comunicat.

No deixa de ser curiós que els personatges elegits per l'organisme públic estatal tenguin una marcada rellevància per la seva projecció espanyolista i, llevat de Miguel Indurain, que es navarrès, cap d'ells no pugui ser considerat com a representant d'alguna de les comunitats històriques del país. De fet, Correus no ha especificat els criteris a l'hora d'escollir els elegits. Els «afortunats» són l'actor Antonio Banderas, com a representant del cinema espanyol; els cantants Julio Iglesias i Alejandro Sanz, de la música; el dissenyador Jesús del Pozo, de la moda, i els ballarins Sara Baras i Joaquín Cortés, dansa.

El món de l'esport està personalizat en el futbolista del Reial Madrid Raúl González i en el ciclista Miguel Indurain.

Els tres segells dedicats als mitjans de comunicació il·lustren destacats personatges de la premsa (com Mingote i Gallego & Rey); la ràdio (Iñaki Gabilondo, Luis del Olmo, Nieves Herrero i Luis Herrero), i la televisió (Narciso Ibáñez Serrador, Emilio Aragón i Bertín Osborne).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris