nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Jim Morrison, el mític líder de The Doors, descansarà per sempre al Pere Lachaise de París

Jim Morrison, el mític líder dels The Doors, descansarà per sempre al cementeri Pere Lachaise de París. Treballadors del famós cementeri confirmaren que el cantant de l'emblemàtic grup, que morí d'un atac de cor el 1971 quan només tenia 27 anys, no serà desenterrat el mes de juliol de l'any que ve, data en que s'acaba el contracte de lloguer de la tomba.

Morrison, per tant, romandrà al mateix lloc, malgrat les queixes dels parents de les persones enterrades devora de la seva tomba, molests per la gran afluència de turistes que la visiten. Un responsable del cementeri confirmà que «la sepultura de Morrison té un contracte a perpetuïtat. És aquí i aquí quedarà».

Els components juntament amb Morrison de The Doors, abans de conèixer la seva permanència, afirmaren que mereixia estar enterrat en un cementeri en què també hi ha les despulles de figures tan importants com Chopin, Oscar Wilde o Edith Piaf. Robby Krieger, guitarrista de la banda, explicà que «Jim Morrison sempre havia volgut ser enterrat al Pere Lachaise i les autoritats haurien de respectar els seus desitjos».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris