cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

«Funerària Independent», històries a l'estil Tarantino, arriba a la pantalla

La pel·lícula s'estrenarà a Costa Nord el pròxim dia 7 d'octubre

Les històries que passen al nostre voltant i a persones que podríem conèixer ara també les podrem veure a les pantalles. Funerària Independent.SSS «sang, sol i sobrassada», és la pel·lícula que Miquel Mascaró i Josep Hernández presentaran el pròxim dissabte dia 7 d'octubre al centre de Valldemossa Costa Nord.

Després d'aquest dia la quotidianitat de l'illa de Mallorca es transportarà a diferents sales del circuit independent. Tres històries a l'estil «Tarantino» marcades per accidents fortuïts que s'ajunten i se separen per finalitzar de forma més o menys tràgica són la proposta d'aquests nous directors per a la tardor. Tot i que la idea era fer una proposta d'hivern, perquè pensaven estrenar el gener passat.

Un accident de cotxe, una estafa mal muntada i un policia fora de lloc són les accions en les quals es troben embolicats els actors Xavier Grasset, Luca Bonadei i Catalina Cerdà. Actors que comparteixen plató amb altres 23 professionals del món cinematogràfic que participaren en el projecte de manera desinteressada.

Aquesta i altres formes, com gravar amb una càmera digital, han aconseguit introduir dins el circuit independent un film que compta amb menys de quatre milions de pressupost. Una font d'inspiració per donar forma a la seva pel·lícula sense diners fou Rebelde sin pasta del mexicà Robert Rodríguez, figura emblemàtica de com fer bon cinema sense un bon pressupost.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris