nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

La Conselleria de Turisme fa una forta aposta el 2001 pel teatre i les arts

Projecta un festival internacional amb presència d'Scaparro i Schygulla

El propòsit és fomentar el turisme de qualitat. Que els que vénguin a l'Illa puguin descobrir que hi ha una gran oferta cultural aprofitable a més de poder gaudir del sol i de la platja. Així, la Conselleria de Turisme del Govern balear a través de la comissió interdepartamental prepara amb vista a l'any 2001 tot un seguit d'activitats de caràcter internacional en les quals tindrà una màxima projecció el teatre. A partir del mes de març i durant un període de vuit mesos Palma gaudirà d'artistes i obres teatrals de reconegut prestigi mundial.

El Govern posarà en marxa el I Festival Internacional de Teatre i de moment estan confirmades les actuacions del gran Maurizio Scaparro amb Pulzinella, de l'actriu Hanna Schygulla amb l'obra Aquí i ara de Bertold Brecht, Calixto Bieito amb Somni d'una nit d'estiu i també es parla de la Royal Schakesperare Company. Però les companyies nacionals també tindran la seva importància. Així, s'han establert contactes amb la companyia nacional de teatre clàssic i el teatre lliure per tal de dotar l'esdeveniment d'una representació estatal de gran qualitat. Aquest projecte té un pressupost inicial de 80 milions de pessetes.

La cultura tindrà un espai molt important en aquest ampli programa que projecta la Conselleria de turisme. Així, està previst dur a terme una gran i nova exposició, els comissaris de la qual seran Biel Amer i Pablo Rico. Una mostra que serà a l'aire lliure i que es tractarà d'un gran muntatge artístic en el qual es jugarà amb els espais naturals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris