nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Breus

• CENTENARIS

Nietzsche Ahir, dia 25 d'agost, la filosofia i la literatura varen commemorar els cent anys de la mort de Friedrich Nietzsche, i com a homenatge a l'influent pensador, el Palau Nacional de Belles Arts de Mèxic organitzà un cicle de conferències en què destaca la presència de Herbert Frey, un dels principals estudiosos de la vida del penasador alemany. En la seva opinió, els que millor interpretaren el filòsof de Rocken foren els pensadors francesos de la postguerra com Albert Camus o Jacques Derrida. I és que «en l'esperit del 68 francès, segurament hi havia l'esperit de Nietzsche», manifestà l'erudit. Els estudiosos del creador del nihilisme descarten avui que la seva obra hagi establert voluntàriament les bases del nazisme. EFE.

• EXPOSICIONS

Rafel Requena La Fira d'Albacete, que se celebrarà el proper mes de setembre comptarà amb la mostra de quaranta obres de l'aquarel·lista Rafel Requena, considerat com un dels millors artistes espanyols en aquesta tècnica, i en la qual es podran contemplar paisatges naturals de diversos punts d'Espanya. Per Requena els seus quadres impliquen «una manera molt particular i personal de veure, expressar i interpretar el món, mitjançant l'aquarel·la, tècnica que he emprat durant tota la meva vida de pintor», declarà l'artista.EFE.

Cartier-Bresson La ciutat de Vigo acollirà per primer pic a Espanya una mostra de Henri Cartier-Bresson, en què es podrà admirar el seu treball com a fotògraf de l'escultor Alberto Giacometti, així com també l'obra de la seva muller, Martine Franck, fotògrafa de l'Agència Magnum. Sota el títol Cara a Cara, la mostra s'inaugurarà en la sala d'exposicions de la Fundació el 8 de setembre i es podrà visitar fins el 22 d'octubre.EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris