algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

Tolo Aguilar revela en el Pla de na Tesa la seva «anecdòtica realitat»

El fotògraf inaugurà una mostra de fotos de premsa a la biblioteca municipal

La realitat, l'instant i l'anècdota són les tres perspectives que conflueixen en cada una de les imatges que el fotògraf Tolo Aguilar aconsegueix copsar cada pic que contempla el món a través de la seva bola de vidre particular o el que és el mateix, el seu estri de feina, la càmera.

«No hi ha res que m'aturi quan pos l'ull darrere el visor. Les fotos que faig no són comercials, són il·lustracions per a premsa però en cada una d'elles intent cercar el més enllà», explicà el fotògraf de qui es pot veure una mostra del seu treball en una exposició a la biblioteca municipal del Pla de na Tesa, a Marratxí.

La mostra, que romandrà visitable durant tot el cap de setmana, està integrada per gairebé una trentena de fotos dels actes i festes oficials que Aguilar, des de la seva feina de fotoperiodista a l'Ajuntament de Marratxí, ha hagut de cobrir. «Jo faig la instantània i després em dedic a captar qualque cosa més. Aquesta és la meva motivació», assenyalà Aguilar que assegurà que en la mostra només es pot veure una part de les 50 que constitueixen aquesta col·lecció de fotos de premsa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris