cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

La banda que donà origen als Beatles torna a tocar a l'escola on començà la llegenda

The Quarrymen fou la primera formació de John Lennon

Per primera vegada en més de quaranta anys, «The Quarrymen», la primera banda del legendari exbeatle John Lennon, tornarà a tocar a la vella escola d'on sorgí el grup musical considerat com a embrió dels inoblidables Beatles. «The Quarrymen» actuaran el proper cap de setmana a la «Quarry Bank School» de Liverpool, al nord d'Anglaterra, conegut avui com la «Calderstone's Comprehensive».

Els membres originals de la formació, Pete Shoton, Len Gary, Rod Davis, Eris Griffiths i Colin Hanton, estan encantats de tornar als seus primers orígens, convidats pels organitzadors del Festival de Liverpool, encara que pujaran a l'escenari sense el seu gran líder, John Lennon. «Ens hem perdut les darreres edicions dels festivals perquè vàrem ser de gira per Amèrica, de manera que estam desitjant participar-hi. Tocar a la nostra antiga escola, on tota la nostra història començà, és la compensació perfecta per a nosaltres», afirmà Griffiths.

I és que si no hagués estat per aquesta formació musical, probablement els mítics Beatles no haurien existit. La història de la banda més famosa de tots els temps començà un horabaixa de juliol de 1957 en un concert ofert per «The Quarrymen» en una petita església de l'oest d'Anglaterra. Aquell horabaixa un adolescent de quinze anys anomenat Paul McCartney s'apropà a Lennon mentre els músics es preparaven per realitzar una altra actuació a la parròquia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris