nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

«La selva monzó-nica» es prepara per Tàrrega

La companyia Estudi Zero enllesteix els darrers detalls de l'obra, que s'estrenarà a la Fira de Teatre

97760

Dos actors de la Companyia Teatre Zero, en un moment de l'obra.

T.A.

La companyia Estudi Zero Teatre tornarà a la Fira de Tàrrega amb La selva monzó-nica, una obra basada en texts del conegut escriptor català Quim Monzó. L'obra, que s'estrenarà oficialment a Catalunya, tot i que en feren la presentació al Cafè Teatre Sans l'any passat, s'articula sobre el conegut text del català El perquè de tot plegat, que ja ha estat anteriorment adaptat, fins i tot al cine.

Respectant íntegrament el text, que és el mateix a totes les escenes, els dos actors, Joan Pere Zuazaga i Imma Simarro, que interpreten vint-iquatre personatges diversos, aconsegueixen crear dotze històries diferents. En cada escena es mostra una relació de parella, de cada cop més desbaratada, que es mou en situacions que experimenten un in crescendo. Al principi la parella és bastant convencional, però es va transformant i arriba a adoptar formes tan diverses com la d'uns homosexuals, dos nins petits o dos vells.

Per a la creació dels ambients de les situacions, compten amb una escenografia molt senzilla per a la complicació del viatge: «S'està fent un gran treball amb la música i la il·luminació», explicà Pere Mestre, el director de la companyia.

Les diferents escenes estan enllaçades amb improvisacions pròpies de la companyia «que són tot de situacions molt arquetípiques, com ara aixecar-se del llit o un dinar amb la sogra, per contrastar-ho amb les escenes estrambòtiques de Monzó i aconseguir una complicitat amb el públic», manifestaren Mestre i Pepa Ramon, actriu de la companyia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris