cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

«Ballar 'Acts of Light' és per a mi com un premi, un reconeixement a la meva feina»

L'Auditòrium de Palma acollirà demà el nou espectacle del gran Julio Bocca, acompanyat del seu Ballet Argentino.

El gran ballarí argentí Julio Bocca, acabat d'arribar de Barcelona, oferirà demà un recital de dansa a l'Auditòrium de Palma que s'inclou dins la V Temporada de Ballet de Mallorca. Bocca, conegut internacionalment, actuarà al costat del Ballet Argentino. El ballarí explica que «aquest és un espectacle molt nou, ja que deixant de banda el Don Quixote, el meu cavall de batalla, totes les altres coreografies són noves incorporacions al nostre repertori».

Bocca ha posat especial èmfasi en la coreografia de Martha Graham Acts of Light, i afirma que «és molt díficil aconseguir el permís per poder interpretar aquesta peça. Són molt exigents amb la qualitat, i que a nosaltres ens l'hagin concedit és per a mi com un premi, un reconeixement a la meva feina i a la del Ballet».

El programa que el ballarí i coreògraf ha escollit per a aquesta gira inclou un fragment de Don Quixote, concretament el Grand pas de deux, amb coreografia de M. Petipa i música de Minkus; la Suite Generis, amb música de Haendel i Hadyn i coreografia d'Albertón Méndez.

L'actuació continuarà amb una producció original de Martha Graham, Acts of Light; Deman aquella boca, de Kreimer, amb coreografia de Marcela Criquet, i finalitzarà amb Piazzola tango vivo, una obra construïda com una suite amb coreografia d'Ana Maria Stekeleman i música del mateix Piazzola.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris