nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Els Castellers de Mallorca, la gran atracció de les festes eivissenques

El grup tingué un especial protagonisme amb les seves torres humanes

El Castellers de Mallorca aconseguiren un nou èxit fora de l'Illa.
En aquesta ocasió fou a les festes de la Terra d'Eivissa, a les quals pogué gaudir com una de les principals atraccions, amb els monumentals castells humans d'aquesta agrupació. La primera de les actuacions s'esdevingué dissabte passat, abans de l'ofici solemne, en què el grup va aixecar dos pilars de quatre i aconseguí l'esclafit en aplaudiments de tots els presents.

El diumenge l'escenari canvià, cap al conegut i concorregut passeig de Vara de Rei. Aquesta era una actuació esperada, i amb ella s'encetava la vetlada.

Per a l'esdeveniment es descarregaren tres castells: un de tres per sis, un altre de quatre per sis i el darrer, de quatre per sis amb agulla. El colofó es posà amb l'aixecament de dos pilars de quatre. En aquest darrer, segons la colla castellera, quedà especialment palès l'interès dels veïns en les actuacions castelleres. Molts dels presents participaren directament en aquests dos pilars ajudant a constituir-ne la base per pujar la torre.

Entre aquest públic es trobava la presidenta del consell pitiús, Pilar Costa, a més de diversos regidors de l'Ajuntament eivissenc i personalitats de la cultura.

L'actuació dels Castellers de Mallorca precedí l'homenatge institucional als antics corsaris de la mar pitiüsa, per donar pas a la festa fins a altes hores de la nit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris