cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

«Els aplaudiments són un efecte barat, jo gaudesc de veure les cares del públic»

El ballarí Rafael Amargo presenta el seu art els propers dies deu i onze a Bellver

82774

Imatge del ballarí de flamenc en un dels assaigs del seu espectacle.

P.A.

«Els aplaudiments són un efecte barat, jo gaudesc d'un silenci durant l'espectacle i veig les cares d'admiració del públic», així explica el ballarí Rafael Amargo el moment en què se sent més lligat al públic. Amargo, que du en el món del ball des dels 10 anys, és un dels talents més joves dins del món del flamenc.

De moment no s'ha encasellat només en el ball. «A causa de la meva joventut és l'hora d'experimentar i treballar tot possible», assegura el ballarí. Atès l'afany d'abraçar el màxim possible dins del món de l'escena, ara es troba en un moment molt dolç de la seva carrera: és un dels coreògraf més sol·licitats, dirigeix la companyia de ball flamenc més jove; Antonio Canales, gran amic seu, el porta com a artista convidat a la gira de l'òpera Carmen i està fent càstings per estrenar-se en el cinema.

Els dies 10 i 11 d'agost Amargo presentarà el seu espectacle «Amargo» al castell de Bellver. El ballarí assegura que ha tingut molta sort aquesta temporada perquè actua a tres dels escenaris més bells d'Espanya: el castell de Bellver, els «reales alcázares» de Segòvia i el teatre romà de Mèrida.

«Amargo» és el primer espectacle en què el ballarí munta tota la seva coreografia. «He volgut muntar peces separades i independents perquè el flamenc és molt ric en expressió com per haver-hi de cercar un argument», diu Rafael Amargo.

La companyia d'aquest polifacètic ballarí està composta per 22 persones, entre les quals destaca Rafaela Carrasco, que a pesar dels seus 27 anys és una figura consagrada dins dels flamenc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris