muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Triomfal corrida de toros a Inca amb motiu de la fira de Sant Abdon

Amb un ple de gom a gom se celebrà ahir horabaixa a Inca la tradicional corrida de Sant Abdon. En aquest festeig de fira, actuaren Juan Antonio Ruiz «Espartaco», que aconseguí orella i orella després d'avís; Manolo Sánchez, dues orelles i dues orelles i Francisco Rivera Ordóñez, ovació i ovació.

A l'arena sortiren sis toros de la ramaderia de Buenavista, propietat de Clotilde Calvo, que donaren bon joc. «Espartaco» sortí en primer lloc a torejar un extraodinari bou que estigué per sobre del matador i enfront del qual no es trobà gaire a gust.

Per una errada als corrals també hagué de sortir en segon lloc. El que havia de ser el quart bou de l'horabaixa va estar confiat i li va treure la feina. El gran triomfador va ser Manolo Sánchez, que saludà el tercer toro amb una verònica i amb la muleta començà a mitja altura per seguir després amb la dreta amb «tremp qualitat». Després de torejar de genolls, agafà l'esquerra i acabà amb el toro amb una estocada.

Al cinquè exemplar, el va rebre amb una de llarga de genolls per seguir amb una verònica i aconseguir una gran feina.

Rivera Ordóñez sortí amb moltes ganes en el quart toro. El va rebre de genolls per seguir peus junts; amb la muleta realitzà una feina amb les dues mans torejant desferrat. Per culpa de l'espasa perdé els trofeus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris