muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Teatre de Què escenifica el «Poema de la Rosa als Llavis» en un muntatge d'impacte

L'obra de Salvat-Papasseit es transforma en recital dramàtic amb vídeo interactiu

79310

L'obra és un muntantge visual i interactiu emprant les noves tecnologies.

Teatre de Què es llança a un projecte del tot novedós per a la propera temporada. Basat en el poema de l'avantguardista Joan Salvat-Papasseit La rosa als llavis se cerca l'espectacle pur. Un muntantge visual i interactiu en el qual les noves tecnologies hi tendran la seva presència i amb el qual es pensa arribar al sector jove de la societat.

Partint de la idea d'un recital poètic, que anirà a càrrec de Miquel Àngel Torrent, l'argument que conta es va teatralitzant a través de les imatges d'un vídeo fins arribar a una interactivitat dialogada entre el narrador en viu i el narrador del vídeo digital. La cinta, amb guió de Josep Sardà i Gracia Sarrión i amb realització de Joan Carles Martorell, tindrà la mateixa durada de l'espectacle i en ell a més del recitador hi pren part la trapezista Marta Barceló.

Al recital en viu i el vídeo en directe s'ha d'afegir la música, composta originàriament per acompanyar l'espectacle pels coneguts Xavier Sardà i Tomeu Riera. Amb aquests elements l'obra més definidora de Salvat-Papasseit en la qual conta una història d'amor i desamor personal cobra vida en primera persona de mans de Torrent.

La peça està previst que estigui enllestida per a la seva estrena el proper mes de novembre i amb ella es persegueix aconseguir un aspecte didàctic i formatiu, amb la qual cosa no es descarta que sigui representada a centres d'educació. L'escenografia simple de l'espectacle permet una agilitat a l'hora de recórrer diversos escenaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris