nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

Platja o muntanya, no oblideu els llibres

Els llibreters ens fan les seves personals recomanacions per escollir les lectures

94688

Durant l'estiu tenim més temps per la lectura i l'esbarjo.

L'estiu és el millor moment per aprofitar el temps d'esbargiment i llegir allò que es té acumulat al llarg de l'any. Experts en la matèria, els llibreters de Palma, recomanen per aquestes dates una sèrie de llibres sense exclusió de gènere a l'hora d'endinsar-se a la lectura mentre es gaudeix de les vacances. El següent recull és una petita mostra que cobreix un ampli ventall de preferències literàries.

Ereso Llibres aconsella Más Platón y menos Prozac, de Lou Marinoff, com a novel·la per entotsolar-se; i pels amants de l'assaig Cuerpo y prótesis, de J.J. Millás. Les col·leccions de butxaca són la millor elecció per anar a la platja, com El médico, de Noah Gordon. Pels que prefereixen les ciutats d'Europa es poden embocar amb El gran bazar del ferrocarril, de P. Theroux. La llibretera Betlem Ballesteros agafarà d'Arthur Golden, Memorias de una Geisha.

Quart Creixent ens proposa la novel·la Carrer de les verges, de Blai Llopis, i conclou l'aposta amb l'assaig de D. Sobel La filla de Galileu. Una opció plaent per les hores de platja és el Diari de Britget Jones, de Helen Fielding. I pels que tenen la sort de viatjar per Europa Els veïns de dalt, d'Albert Om. La llibretera Miquela Serra llegirà El mar, de B. Bonet.

Sagitari suggereix en cas d'optar per l'assaig En absència de l'àngel, de Vicenç Llorca. Els més joves poden triar La melancólica muerte del chico ostra, del cineasta Tim Barton. Xavier Abraham té pendent per aquest estiu la biografia La sonrisa de Maquiavelo, de M. Biroli. Llibres Mallorca recomana la novel·la Obabakoak de B. Archaga. Mar, muntanya o Europa, apuntin Diguem agosarat, de Buenafuente, perquè es pot deixar i reprendre en qualsevol moment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris