algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Alacant inaugura «Terra Mítica», el major parc d'atraccions d'Europa

Alacant inaugura «Terra Mítica», el major parc d'atraccions d'Europa

El príncep Felip inaugurà Terra Mítica, el major parc temàtic d'Europa, a Benidorm. Aproximadament unes 3.000 persones l'acompanyaren per les cinc àrees temàtiques del complex, que obrirà les seves portes dilluns. Els espais temàtics recreen les cultures que habitaren el Mediterrani durant segles: Egipte, Grècia, Roma, les Illes i Ibèria.

El príncep Felip aterrà a l'heliport de Terra Mítica, on va ser rebut pel president de la Generalitat, Eduard Zaplana, i el director general del complex lúdic Miguel Navarro, qui explicà al príncep les diferents atraccions del parc durant més de l'hora que va durar el recorregut.

Posteriorment el príncip va descobrir la placa commemorativa a l'espai dedicat a Alexandria i va accedir a l'interior del complex lúdic per la porta de Tebas. El director del parc, Miguel Navarro, explicà a sa altesa la maqueta del parc abans de començar el seu itinerari, per les 5 àrees temàtiques, que recorregué en un cotxe oficial.

L'acte inaugural va estar acompanyat per l'amollada de centenars de globus i un espectale aeri protagonitzat per set avions de la patrulla de les forces armades, a més de focs d'artifici.

Entre els convidats, es trobaven tots els membres del Govern valencià, la presidenta de les Corts valencianes, els presidents de les Diputacions i els batles de València, Alacant i Castelló, entre altres polítics i diferents personatges del món de la cultura, l'economia i la societat com Antonio Ferradis o José Luis Moreno, entre altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris