algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El grup mallorquí Sunflowers llança el seu segon disc en continuïtat amb el primer

«El que cercam amb 'Homework' és que es conegui tot el treball i no sols un tema»

Sunflowers, un dels grups de pop locals amb major projecció exterior, tot just acaba de treure al mercat el que és el seu segon disc.

Seguint amb la línia encetada amb el seu primer treball, Inside Out, i sota el títol de Homework inclouen dotze cançons en anglès i un regal sorpresa de 22 segons que resulten una mescla de modernitat, artesania i teconologia encertadament combinades.

Tots i cada un dels temes són una melodia per degustar sense urgència, per asaborir en els més diversos ambients sonors. Els temes a vegades es presenten amb certa càrrega de duresa, altres amb tendresa i delicadesa però sempre plagats de sensibilitat, originalitat i autenticitat.

Després de l'èxit del primer disc, del qual fins i tot s'han inclòs dos temes en les bandes sonores dels films Torrente i El Corazón del Guerrero no se senten obligats a superar l'èxit. «Nosaltres feim música perquè ens agrada i posam per endavant que ens agradi a nosaltres. No cercam l'èxit comercial que puguin suscitar», afirmaven.

Els cinc membres del grup, liderat per Adela Peraita, han treballat força per aconseguir un bon resultat amb aquest treball i fent al·lusió al títol del nou CD pensen que «els deures estan fets i creim que ben fets».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris