nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Una mallorquina a la nova pel·lícula del conegut director català Ventura Pons

Sònia Colom, de 9 anys, és Rosa Maria Sardà quan era nina a «Anita amorosa»

La mallorquina Sònia Colom, de 9 anys d'edat, apareixerà a la darrera pel·lícula de Ventura Pons, Anita Amorosa, que aquest prestigiós director català començà a rodar el passat 13 de juliol a Barcelona. Sònia Colom farà el paper infantil de la protagonista, que és interpretat per la veterana actriu Rosa Maria Sardà, una de les actrius fetitxe d'aquest realitzador. El paper de Sònia Colom no és gaire extens, tot i que té una gran importància en el guió i inclou la interpretació d'una cançó composta especialment per a l'ocasió.

Amb l'aparició a Anita Amorosa, la petita Sònia s'introdueix al món del cinema. Però, malgrat la seva curta edat, és una veterana del món de l'espectacle. Des dels 5 anys es dedica a la música espanyola i ja ha actuat als més importants escenaris de Mallorca i a diversos canals locals. També estudia solfeig i piano i dansa amb Ana María Redondo.

Les portes de la pel·lícula de Ventura Pons se li obriren, a Sònia Colom, quasi per casualitat. L'any passat els seus pares dugueren el seu germà al càsting que es feia al Teatre Principal per cercar actors per a la pel·lícula El mar, d'Agustí Villaronga. Sense saber molt bé com, Pep Armengol, l'encarregat de la selecció d'actors, féu posar la petita Sònia davant la càmera. Va demanar a la nina si li agradaria ser actriu i ella a aquesta qüestió va respondre que no, que volia ser cantant. Armengol li va demanar que cantàs una cançó i ella s'arrencà amb María de la O.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris