nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Ismael se'n du els 20 milions

En una emocionant final, després de noranta dies es retrobaren tots els concursants fora de la casa

En un vespre carregat d'emoció i suspens el concurs televisiu Gran Hermano arribava a la seva gran final després de noranta dies. En total han estat catorze els participants que han pres part en aquesta experiència que dugué a la victòria i al premi de vint milions de pessetes el qui ha estat favorit del públic durant tot aquest periode, Ismael.

Amb ell arribaren a la final Ivan i Ania, que els darrers dies estigueren acompanyats per la petita cocquer Mafi, la primera que ahir vespre sortí de la casa de Soto del Real.

El nom del guanyador es retardà fins a les 24.00 hores de la nit, mitja hora després que es tancàs el temps habilitat per a les votacions. Els nervis es feren palesos als rostres dels finalistes des de l'inici del programa en directe. Conduït per Mercedes Milà, aquesta conectà amb la casa de manera continuada per informar-los del contingut de les votacions en les quals hi prengueren part un milió de persones.

A les 11.15 minuts a través d'un sistema de focs d'artifici s'anunciava la sortida de la casa del tercer finalista, Ivan Armesto, que a l'exterior fou rebut per un grup folclòric entonant l'himne d'Astúries.

Acte seguit, per minvar la tensió, donaren pistes a Ania i Ismael del rebombori que havia aixecat el programa i del qual se'n feien creus entre estupefacció i incredulitat.

A les 24.00 hores en punt, Milà féu sortir al pati de la casa als dos finalistes als qui el grup Gretta y los Garbo oferiren el seu tema sobre Gran Hermano moments abans d'anunciar Ismael com a guanyador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris