algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El Coliseu Balear celebra avui el primer plat fort taurí de la temporada

El primer plat taurí fort de la temporada se celebra avui horabaixa al Coliseu Balear. En aquesta festa que ha organitzat l'empresari taurí, Manolo Martín, el primer d'aquest any que a més ha aixecat bastant interès entre els aficionats, faran la passejada en l'arena del coliseu palmesà els matadors José Miguel Aroyo, «Joselito», José Tomás i el francés Juan bautista. Aquests tres espases lidiaran i estoquejaran toros de la ramaderia de José Luis Marca a partir de les 20.30 hores.

Obrirà plaça el madrileny Joselito. Aquest destre torna a Palma després de 10 anys, on actuà amb gran èxit en la fira del mediterrani. En aquesta ocasió va compartir cartell amb Ortega Cano i Julio Robles estoquejant toros de Torrestrella.

Joselito ha recuperat aquest any i per a la seva reaparició actuà mà a mà a Castelló a la passada fira de la Magdalena. El madrileny José Tomàs Román Martín, conegut pels aficionats com José Tomás, es presentarà avui a Palma. Aquest jove matador du una gran temporada en què ha recollit importantíssims triomfs.

També s'estrena a Palma el francès Juan Bautista Jalabert, un jove de 19 anys que va néixer a Arles. El 3 de juny del passat anys es va presentar a las Ventas de Madrid durant la fira de Sant Isidro. Va prendre l'alternativa en el setembre a Arles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris