algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Sofia s'incorpora a les vacances reials

Arribà a l'Illa ahir amb la seva germana, i els ducs de Palma i el príncep foren a la regata Breitling

La família reial ja es troba gairebé al complet a l'Illa. La reina Sofia va aterrar ahir a la base aèria de Son Sant Joan, amb un dia de retard respecte al seu espòs.

La reina va arribar acompanyada de la seva germana, la princesa Irene de Grècia, cap a les 20 hores, una vegada posats al dia els assumptes de despatx després del viatge oficial pel Brasil i Colòmbia que els monarques acaben de realitzar.

Va ser el treball el que va retenir la reina a Madrid, segons comentaren fonts de Marivent. Pero ara l'esperen altres jornades més estiuenques, en què podrà gaudir de tota la família i exercir de padrina entre sortides a la mar i passeigs per Palma.

La reina va ser rebuda per les autoritats militars i per Maximilià Morales, president del Parlament juntament amb Catalina Cirer, delegada del Govern. El batle de Palma, Joan Fageda i el president del Govern, Francesc Antich no hi foren presents perquè eren fora de l'Illa.

La reina va viatjar a Mallorca, com a presagi de les vacances, amb una vestimenta informal amb pantalons, i Irene de Grècia ho va fer més sòbria. Després de saludar les autoritats s'encaminà cap a Marivent al volant del seu cotxe.

Ara només manquen a palau els ducs de Lugo i el petit Froilán, ja que el príncep Felip i els ducs de Palma ja varen ser ahir a Portals, en les regates del VI trofeu Breitling, en una jornada que no començà malament per al Bribón, el vaixell que patroneja el rei Joan Carles, que amb els seus companys se situà en tercer lloc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris