algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El rei comença les vacances d'estiu a Mallorca

La reina Sofia no va poder venir ahir per qüestions d'agenda però arribarà a Palma avui

101568

El rei fa broma amb Antich i la delegada del Govern.

El rei Joan Carles començà ahir les seves vacances d'estiu a Palma. Arribavà, tot sol, ben bronzejat i amb la seva habitual simpatia, devers les 19.45 hores amb un avió de les forces armades a la base aèria de Son Sant Joan des de Madrid. Tres quarts més tard del previst. Però el motiu, més que justificat: «Arrib amb una mica de retard perquè he anat a veure les infantes, que estan molt bé. Els néts també. Ara n'estam esperant dos més», referint-se als embarassos de les infantes Elena i Cristina. La reina Sofia no va poder venir ahir per qüestions d'agenda però tal com manifestà el rei, «arribarà a Palma demà "avui pel lector».

El coronel en cap del sector aeri, Josep Moliner, va rebre el rei al peu de l'avió. I les autoritats polítiques i militars també foren presents per donar-li la benvinguda. Entre ells, el president del Govern, Francesc Antich, el president del parlament, Maximilià Morales, la delegada del Govern, Catalina Cirer, i el batle de Palma, Joan Fageda. Com a autoritats militars hi havia el general en cap de la zona militar de Balears, Tomás Formentín, el comandant militar de Mallorca, General Àlvarez, el delegat de defensa balear, coronel Sbert i el cap del sector naval, Tomás Mendizábal.

Joan Carles els va saludar cada un d'ells, intercanviant unes paraules. Després de la salutació oficial va mantenir una conversa distesa amb les autoritats. El rei va bromejar amb el president Antich però també parlaren de coses serioses ja que li transmeté la seva preocupació per alguns dels problemes que pateix Mallorca, sobretot pel que fa a la sequera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris