algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Feina i vacances pel mateix preu

Uns 16 joves de la Península i les Canàries participen en el camp d'ocupació a l'estació de Son Servera

Diuen que no és aconsellable mesclar la feina amb el plaer. Però aquesta màxima no sempre és certa. Hi ha ocasions en què una cosa i l'altra casen a la perfecció. I així ho deixen ben clar els 16 joves que amb les eines a la mà gaudeixen d'unes petites vacances al camp de treball que es desenvolupa aquests dies a l'estació de Son Servera, organitzat per la Direcció General de Joventut del Govern i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Son Servera. El camp es va iniciar dilluns passat i es perllongarà fins el 30 de juliol.

Des de Catalunya, les Canàries, Astúries, Toledo, Saragossa, Extremadura i Mallorca, joves d'entre 20 i 30 anys comencen la seva tasca de bon dematí sota la direcció del coordinador Francesc Canyelles i la monitora Rosa Borràs. La seva feina durant aquests quinze dies és la de rehabilitació, acondiciament i manteniment de l'antiga estació, les vies i el parc que hi ha al seu entorn. La seva jornada és de 5 hores durant cinc dies a la setmana, i es du a terme entre les 8 i les 13 hores. «Aquesta és una manera diferent de passar l'estiu, resulten unes vacances molt econòmiques i tens l'oportunitat de conèixer gent nova, fer un intercanvi cultural i aprofitar el sol de Mallorca», comentaven Antonio, Eva, Oriol i Albert.

S'ho munten d'allò més bé. Han llogat unes bicicletes, van a la piscina i a la platja i tenen preparada una excursió al torrent de Pareis. Per a alguns, aquesta és la seva primera experiència. «És una mica dur al principi, sobretot quan fa sol, però la veritat és que compensa molt. Ens hem fet amics i pensam continuar en contacte», comentaven.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris