algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

La passió i el ritme llatins des de Sóller al món

Ritmoteca.com, un dels més importants venedors de música per internet, s'estableix a Mallorca

Ritmoteca.com és un nou portal d'internet que es dedica exclusivament a la venda de música llatina i que ara s'ha establert a Sóller. Des d'aquesta localitat s'ofereix als internautes d'Europa la millor i més extensa selecció de música llatina que es pot trobar on line.

Les raons per les quals aquest portal ha ubicat la seu europea a la nostra Illa són molt senzilles. Segons Fredric Cederlund, director de màrqueting per a la delegació europea, «cultures d'arreu del món han vingut, s'han establert i han conviscut a Mallorca i aquest ha estat un punt de transmissió de la seva cultura, bàsicament llatina, per a la resta del món, a més no hi ha cap altre lloc d'Europa amb tanta concentració d'europeus com Mallorca».

Cederlund també considera que a Mallorca hi són presents les característiques que defineixen el caràcter llatí, «passió, energia i alegria i aquí teniu aquesta passió, què seria del món llatí sense ella?».

Ritmoteca.com, que té la seva seu central a Miami fou creada, ara fa vuit mesos, per Iván J. Parrón fent-se ressò de la gran popularitat de la música i l'entreteniment llatins. Aquesta nova empresa de venda on line compta amb la col·laboració de grans empreses, pel que fa al finançament, així com patrocinadors més relacionats amb el vessant musical.

Per a Cederlund la música llatina està passant per un moment d'expansió i creixement i hi ha una gran quantitat d'artistes amb un enorme potencial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris