nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Juanjo Fernández espera ser seleccionat per participar en «El Bus»

«Tot el que és rar m'encanta i aquest concurs és una oportunitat única»

Tot i tenir tan sols vint-i-cinc anys es defineix com una persona molt lluitadora, adaptable a les circumstàncies i sobretot atípica. Des dels 14 anys treballa i diu que la vida l'ha forçat i fet patir moltes vegades... Ara pensa que amb el nou programa d'Antena 3 El Bus té l'oportunitat de la seva vida.

De professió transformista i coreògraf, Juanjo Fernández demà farà la prova per poder optar a la nova versió d' El Gran Hermano que està previst que s'emeti a partir de setembre.

Seran més de cent dies incomunicats de l'exterior dins d'un autobús que els durà a fer un recorregut per Europa. Cent dies durant els quals, en el cas que sigui seleccionat, diu que espera «viure una experiència única» i cent dies que afronta amb una «il·lusió boja».

El primer dia que anunciaren aquest programa, ja hi telefonà per poder fer la prova. «Tot el que és rar m'encanta, em sent captivat per ell i aquest tipus de programa encara és fora de corrent a Espanya, per això em vaig decidir tot d'una que havia de presentar-m'hi, és una aventura que no puc rebutjar», afirmà.

La seva condició homosexual i artística fa que pensi que la seva personalitat és especialment indicada per al concurs. «Molts dels participants de Gran Hermano no han donat joc, eren persones massa normals per oferir l'espectacle requerit, no eren per estar a televisió i proporcionar el morbo que pertocava al programa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris