algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Rafel Oliver serà Joan Mas i Jaume Colomar serà Dragut

Sivendres es van dur a terme les votacions per elegir els joves que representaran els diversos papers al simulacre de Moros i Cristians el proper mes d'agost.

Rafel Oliver serà Joan Mas, el capdavanter dels pollencins que s'hauran d'enfrontar amb els corsaris comandats per Dragut, personatge per al qual va ser elegit Jaume Colomar.

Les eleccions han estat especialment concorregudes aquest any. Prop de 1400 pollencins i pollencines es van apropar fins a l'Ajuntament per participar-hi. El recompte va ser relativament ràpid. Poc deprés de mitjanit ja es va saber que els moros estaran comandats per Jaume Colomar, que el seu lloctinent serà Joan Josep Xumet i que Bartomeu Ros serà l'abanderat.

Rafel Oliver va guanyar per molta diferència com a Joan Mas. Estarà acompanyat com a membres de l'Ajuntament per Antoni Povensal, Miquel Seguí, Guillem Vives i Joan Buades.

Per altra banda, aquest no sonarà la música del regiment d'infanteria Palma 47 durant el simulacre. En el seu lloc ho farà la Banda del Mediterrani.

La versió oficial diu que el canvi és perquè els membres de la banda militar estan de vacances. Altres versions diuen que és a causa dels objectes i begudes que els tiraven.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris