nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

El guitarrista John Scofield, principal reclam del VI Festival de Jazz de sa Pobla

L'edició d'enguany s'enceta amb Joey Baron Group el proper dia quatre d'agost

El proper dia quatre d'agost sa Pobla torna a presentar el Festival Internacional de Jazz, del qual enguany se'n compleix la sisena edició. Amb John Scofield i el seu trio com a principal reclam del programa, en total hi estan prevists quatre concerts que es distribuiran al llarg de tot el mes a la plaça Major.

L'objectiu d'«omplir l'estiu pobler» amb iniciatives diferents a les de les zones costaneres dugué l'Ajuntament de sa Pobla a organitzar aquest festival. En aquells temps partien com una iniciativa més amb un milió escàs de pressupost. Ara, amb més de cinc milions de pessetes, s'ofereix un programa més que de luxe aconseguint que l'esdeveniment destaqui com una fita important de l'estiu mallorquí.

El grup del bateria i compositor americà Joey Baron serà l'encarregat de l'inici del Festival. La flexibilitat de Baron l'ha erigit com un dels percussionistes més sol·licitats de la seva generació. Acompanyat pels guitarristes Brad Shepik i Steve Cardenas i el baix de Tony Scherr, la seva música destaca per la seva improvisació i sensiblilitat per captivar el públic.

El dilluns dia 14 d'agost, serà el torn de la catalana Carme Caneala, acompanyada pel pianista Joan Munné, el baixista Raimon Ferrer i el bateria David Xirgú. Aquesta és una de les escasses dones que es dediquen al jazz a Espanya i s'ha configurat com la veu amb més presència i personalitat del panorama jazzístic estatal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris