muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

El director William Nunes prepara la biografia de Robert Graves

Els darrers passatges del film es rodaran a interiors i escenaris naturals de Deià

El realitzador nord-americà William Nunes, director de diversos curtmetratges premiats en el festival de cinema independent de Sundance que dirigeix Robert Reford, prepara en l'actualitat una biografia cinematogràfica sobre la vida i obra del poeta, assagista i novel·lista britànic Robert Graves (1895-1985).

La sinrazón poética (The Poetic Unreason) és el títol provisional d'aquest llargmetratge que Nunes pretén rodar en interiors "el propi domicili de l'escriptor" i escenaris naturals de Deià, el pròxim mes d'octubre.

L'argument de La sinrazón poética se centra en els darrers anys del matrimoni de Graves amb Cora Riding, a la seva arribada a Mallorca, concretament a Deià, l'any 1939 i l'inici de la seva relació sentimental i posterior matrimoni amb la qui seria la segona esposa, fidel companya i secretària fins a la mort del poeta l'any 1985, Beryl Graves. El director del film manté amb l'actualitat contactes amb els fills del poeta, William, Lucia i Peter, per conèixer detalls íntims de l'estada del seu pare a l'Illa.

No és la primera vegada que el cinema, en concret una productora de Hollywood, s'interessa per portar al cinema la vida de Graves.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris