algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

• Publicacions

Lleuger descens al mercat del llibre El saldo net del sector del llibre es xifrà el 1999 en 52.151 milions de pessetes, dada que suposa un descens de l'1'46 per cent respecte al 1998, «però que demostra la consolidació del sector», segons el secretari d'Estat de Cultura, Luis Alberto de Cuenca. L'informe presentat ahir reflecteix que les exportacions en el sector editorial i el sector gràfic, que al llarg de tres anys consecutius s'havien incrementat, el 1999 just assoliren la xifra de 72.662 milions de pessetes, un 1'81% menys que l'any anterior. Tot i aquest retrocés, en el qual ha influït la crisi patida per diversos països de Llatinoamèrica, se manté un saldo net superior als 50.000 milions assolits per primer cop el 1998. Luis Alberto de Cuenca i Josep Lluís i Monreal, president del Gremi d'Editors d'Espanya, destacaren el fet que França s'hagi convertit en el principal país al qual s'exporta.EFE.

Antologia d'Antonio Rodríguez El poeta i periodista Antonio Rodríguez Jiménez, premi Atlàntida de Catalunya i premi Ciutat de València el 1996, acaba de publicar la seva antologia poètica sota el títol Una hebra de esplendor. Impulsor d'un corrent denominat «poesia de la diferència», l'objectiu del qual és no pertànyer a cap corrent poètic, Antonio Rodríguez (Còrdova, 1959), ha pres per a aquesta antologia el títol del seu llibre Los demonios de Vysehrad. L'autor, que és subdirector del diari Córdoba i director de Cuadernos del Sur, suplement cultural de l'esmentat diari, ha realitzat una tasca de vint anys de producció poètica.EFE.

• Patrimoni

Restauració de llibres litúrgics El batle de la localitat de Munébrega (Saragossa), José Félix Lajusticia, rebé ahir dos valuosos llibres litúrgics medievals trobats a l'església parroquial del municipi, les planes de pergamí dels quals han estat netejades els darrers mesos per garantir la seva conservació.EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris