algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

La banda irlandesa Dervish presenta demà al Principal el seu darrer treball, «Midsumer's Night»

La formació ha incorporat dos nous músics des de la seva darrera visita a l'Illa, el 1997, per enregistrar «Live in Palma»

Tres anys després de la seva darrera visita a Mallorca, la banda irlandesa Dervish, amb Cathy Jordan al capdavant, tornarà a posar-se a l'abast del públic mallorquí demà al Teatre Principal.

En un concert organitzat per la taverna Lorien amb motiu del seu desè aniversari, la formació musical oferirà un ampli repertori de temes del seu anterior àlbum, Live in Palma, enregistrat al Principal, així com del darrer, The midsummer's night.

Mantenint la línia instrumental dels anteriors treballs, en aquest darrer Jordan destacà la incorporació de Tom Morrow i de Séamus O'Dowd. «Ambdós han duit noves idees i han permès que el disc tengui més força i densitat que no els anteriors».

La seva entrada a la banda ha quedat reflectida sobretot en la base de baixos, que s'ha vist reforçada considerablement. Segons la cantant, el tema There was a Maid in Her Father's Garden, que s'interpretarà al concert, és un dels que més dóna compte d'aquest reforç. «Encara que soni tot u, són tres instruments diferents i fan que soni molt més compacte i de manera sobresortint».

Jordan, que es mostrà encantada de tornar a Mallorca, també afirmà la intenció del grup amb aquest concert de rememorar els bons moments viscuts a l'Illa el 1997, quant enregistraren el doble compacte Live in Palma, encara que esmentà que la comparació entre ambdós es fa difícil. Tant ella com Brian McDonagh coincideren a assenyalar que «superar un disc enregistrat en directe, amb el calor del públic, és molt difícil amb un d'enregistrat a l'interior d'un estudi de gravació. Malgrat tot, en aquest hi ha una força nova a destacar i la crítica ha acceptat el Midsummer's de manera molt positiva».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris