algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Els Comediants mostren l'Auditori d'Alcúdia

Més de 3.000 persones visitaren la nova instal·lació i desferen totes les previsions de participació

Diuen que les coses bones si breus són dues vegades bones. Aquesta és la impressió amb què es varen quedar la majoria de les més de 3.000 persones que participaren ahir horabaixa a la jornada de portes obertes del nou auditori d'Alcúdia.

La màgia i les bones maneres d'Els Comediants a l'hora d'engrescar la gent es posaren més que mai de manifest durant les curtes però intenses i delirants visites que organitzaren per als molts curiosos que s'acostaren fins a l'Auditori.

Cadascun dels actors es ficaren dins d'un personatge d'allò més variat i estrambòtic, això sí, tots ben relacionats d'una manera o una altra amb el món de l'escenari.

Un estirat conserge anava racionant el nombre de persones que passaven per a cada grup. Ben aviat els visitants, guiats per un personal d'allò més diligent, passaven per la zona multiusos, on una jove assajava amb un violoncel. Després s'arribava als camerinos, on una soprano histèrica i una altra artista cercaven desesperadament la maquilladora.

D'allà es passava a l'escenari, on un tècnic ben xalest feia una demostració de coneixements lumínics. Sense descans el públic feia, a la fi, de públic. Asseguts a les butaques podien gaudir d'un petit fragment d'una obra clàssica com Don Juan Tenorio o Romeu i Julieta. En els dos casos l'acomodadora acabava substituint la protagonista per aferrar-se al galant masculí.

En tot just un quart d'hora s'havia acabat el petit espectacle i ja començava a passar un altre grupet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris