muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

Pareis quedà encisat per les veus dels Blauets

El gran torrent acollí el singular concert, en què els escolanets actuaren amb la Camerata «Sa Nostra»

77602

Detall de l'orquestra de cambra de Sa Nostra amb els Blauets.

Atrets per la meravellosa conjunció entre la bellesa del paisatge i l'harmonia de la música coral, més de 3.000 persones assistiren a la XXXVII edició del sempre espectacular Concert al torrent de Pareis, un dels esdeveniments musicals més singulars de l'estiu mallorquí.

Aquesta cita anual comptà enguany amb les actuacions de la Camerata Sa Nostra, amb Barry Sargent al capdavant, i amb la col·laboració extraordinària de l'Escolania de Blauets de Lluc, dirigida per Baltasar Bibiloni.

Ambdues formacions oferiren un programa especialment pensat per gaudir tant de la música coral com del conjunt instrumental en un espai natural verge i d'una bellesa incomparable.

El repertori instrumental se centrà en la música de Gustav Holst, del qual a la segona part del concert es va interpretar la Suite Saint Paul, mentre que l'Stabat Mater de Giovanni B. Pergolesi encetà la primera part amb el cor i l'orquestra.

Junts, ambdós també posaren el colofó. La peça escollida per posar la fi fou la selecció Flors, del mateix director del cor dels Blauets, Baltasar Bibiloni.

Aquesta selecció fou especialment sensitiva i del gust del nombrós auditori present. La dàlia, el narcís, la margalida, el clavell... foren algunes de les flors que els Blauets cantaren amb les seves instruïdes i joves veus.

El concert, en el qual prengueren part vint-i-vuit veus dels Blauets, es perllongà per espai d'una hora i mostrà altre cop la mobilització de la societat mallorquina davant un esdeveniment de nivell i qualitat com el que s'oferí.

A més d'això, val a dir que es va convertir en un excel·lent reclam per aconseguir que la jornada d'ahir suposàs també un dia d'excursió per a molts dels assistents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris