nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els millors artistes celebren amb la galeria pollencina Maior el seu 10è aniversari

C.C. Palma.
Els seus noms es troben a les panoràmiques de l'art espanyol contemporani, però la seva és també una trajectòria forjada en el seu pas per l'Illa. Jaume Plensa, Susana Solano, Eva Lootz, Susy Gómez i Juan Uslé son només alguns dels artistes de sòlida trajectòria que avui retornaran a la galeria pollencina Maior per celebrar amb l'espai el seu desè aniversari.

Oberta al públic el setembre del 1990, la galeria ubicada a la plaça Major del poble de Pollença ha programat per a aquest estiu una revisió dels seus deu anys de dedicació a exhibir el millor de l'art contemporani, per a la qual compta amb la participació d'un bon nombre d'artistes que hi han exposat obra.

Sota el lema conjunt d'«El manual eclèctic», la Maior celebrarà el seu aniversari en tres exposicions successives. La primera, que reuneix un ample ventall de figures representatives de la plàstica més actual, s'inaugura a les vuit i mitja d'aquest vespre amb peces de Chema Alvargonzález, Amador, Joan Cortés, Susy Gómez, Cristina Iglesias, Eva Lootz, Jaume Plensa, Adolfo Schlosser, Valeska Soarez, Susana Solano i Juan Uslé.

La selecció d'obres, en què la commemoració de l'aniversari és articuladora d'un conjunt eclèctic on es reuneix diversitat de tècniques, suports i llenguatges artístics, romandrà visitable al llarg d'un mes. Successivament s'inauguraran les mostres restants, els dies 5 d'agost i rl 2 de setembre, que culminaran aquesta obligada celebració per a una sala d'art que, des de la Part Forana, ha treballat per dur a l'Illa el millor de la producció plàstica actual a l'Estat i a l'estranger.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris