algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Els artistes plàstics de les Illes a Hibritart

El Festival que se celebra a Esporles ofereix la possibilitat de gaudir d'una àmplia gamma d'exposicions

101326

Una pintura de Maria Carbonero, a l'exposició Projecte Àfrica.

El Festival Hibritart d'Esporles acull una sèrie d'exposicions d'arts plàstiques que tenen com a denominador comú la presència d'obres d'artistes illencs o residents a les Illes. Ubicades als jardins de Can Miret "situats als afores del poble" es poden contemplar les obres dels autors que participen a Projecte Àfrica i Art Obert. Aquestes dues exposicions reuneixen més de 30 pintures, 20 escultures i diverses instal·lacions, així com treballs fotogràfics.

La primera d'aquestes mostres, Projecte Àfrica exposa els treballs de José Aranda, Maria Carbonero, Rafel Joan, Guillem Nadal, Dolores Sampol, Gisella du Meé i Juan Segura.

Aquesta exposició pretén posar de manifest la petjada que l'Àfrica ha deixat en els artistes de la nostra comunitat i en la seva manera de fer i entendre l'art. L'antiga terra africana, la mirada intensa de les seves gents, les olors, els colors... palpar la vida i la mort en estat pur han inspirat uns bells treballs.

La segona de les exhibicions, sota el títol d'Art Obert, és una mostra de les obres de diferents artistes. El que tenen en comú els que hi participen és la recerca d'un llenguatge propi i un sentit experimental i innovador. La majoria són artistes joves i alguns és la primera vegada que participen en una exposició d'aquestes característiques. L'art es converteix en un camí obert a l'experimentació i a la integració.

Els artistes són Cati Aguiló, Maria Lluïsa Aguiló, M. Àngel Albis, Paz Alcoverro, Guillem Auli, María Ballester, Pere Bennassar, Rafel Bestard, Jeroni Bosch, Biel Bover, Jesús Cánovas, Ramon Company, Joan Cortés, Joan Costa, Ricard Chiang, Paco Espinosa, Ñaco Fabré, Carles Gispert, Pep Guerrero, Richard Hudson, Bàrbara Juan, Xim Jurado, R.T. Leimbacher, Biel March, Marian Femenías Moratinos, Cris Pinck, Jaume Prohens, Joan Sastre, «Sineu», Joan Soler Rebassa, Joan Vallespir, Marcos Vidal i Natasha Zupan, a més de les instal·lacions de Fabian Schalekamp i Herbert Hundrich.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris