algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Festival Hibritart es posa a temps les piles

L'esdeveniment se celebra des d'avui a Esporles i oferirà un gran nombre de concerts i exposicions

Hores abans de la inauguració de la primera edició del festival alternatiu Hibritart a Esporles estava previst que sortís de la seu de la Conselleria d'Interior la pertinent autorització per tal que l'acte pogués començar.

L'organització, a càrrec de Barbarellapop, i amb el suport del Govern de les Illes, el Consell i l'Ajuntament, a més d'altres cases comercials, no tingué la necessitat de tramitar el permís que assegura que es compleixen les mesures de seguretat, fins fa gairebé una setmana.

Pel que ha pogut saber Diari de Balears hagué de ser la mateixa Conselleria la que oficialment es dirigís a l'organització per tal que aquesta realitzàs la pertinent tramitació de la sol·licitud.

Els motius sembla ser que obeeixen a les presses i canvis d'ubicació dels escenaris a darrera hora. Per desig de la batlia d'Esporles, en mans de Jaume Pou, es decidí que els espais escènics es desplaçassin a les rodalies del poble, en lloc d'ubicar-se com estava previst inicialment a l'interior del nucli urbà.

Malgrat no disposar del permís d'Interior, ahir vespre acabaven d'ultimar-se tots els preparatius per tal que els 4.000 joves de diferents procedències de l'Illa i d'altres indrets de la Península i estranger es puguin reunir en un esdeveniment d'aquestes magnituds.

Més de 40 actuacions musicals així com representacions teatrals, cercaviles, exposicions i altres activitats faran del poble d'Esporles el centre cultural de l'illa de Mallorca els propers 7, 8 i 9 de juliol.

El festival compta amb la participació d'una gran quantitat de grups nacionals, internacionals i de les nostres Illes. Formacions com els escocesos Bis, compartiran escenari amb grups com El Hombre Burbuja, Fresones Rebeldes o els illencs Sexy Sady i d'altres com els anglesos Indian Ropeman ho faran amb els catalans Azucarillo Kings o els mallorquins de La Búsqueda. L'Hibritart 2000 comptarà també amb la participació de Manta Ray, que presentaran oficialment a Mallorca el seu darrer disc Esperanza, Natacha Atlas o La Puta Opp, que també presenta disc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris