nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Les obres de Picasso i Miró seran anit ambaixadores de Balears a Sassoferrato

La ciutat italiana de Sassoferrato, localitat ubicada a la costa adriàtica de la península itàlica, acollirà aquest vespre la inauguració de la mostra dels Picasso i Miró més íntims amb la mostra duita pel Govern balear. Configurada íntegrament per peces de col·leccionistes illencs, l'exposició s'emmarca com a iniciativa central en els actes anuals d'homenatge a l'escriptor Gionanni Battista Silva «Il Sassoferrato», que enguany compleixen 50 anys de celebració.

Prevista per a les sis del capvespre al Palazzo exPretura e locali Liceo Scientifico de la localitat, la inauguració comptarà amb la presència del conseller de Cultura del Govern balear, Damià Pons, acompanyat del director general de Cultura, Pere Muñoz.

La mostra ha estat possible gràcies a la col·laboració d'un bon nombre de col·leccionistes particulars de les Illes, que han cedit obres fins a formar un conjunt en què destaquen peces de Miró com la Sèrie Mallorca, un paper japonès de 9 metres, el Lapidari, l'Alfabet Miró, el Vol de l'Alosa, a més de gouaches i gravats. Pel que fa a Picasso, l'artista estarà representat per una selecció de ceràmiques, una setantena de mostres d'aquesta faceta de l'artista procedents de quatre col·leccions particulars de les Illes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris