nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Joana Maria Palou rellevarà Nanda Ramon en la coordinació de Cultura

La comissió executiva ratificarà la historiadora en el càrrec el proper dilluns

103054

Palou, a la imatge amb Rosselló Bordoy, treballa actualment al Museu de Mallorca.

La historiadora experta en art Joana Maria Palou serà, amb pràctica seguretat, la persona que rellevi Nanda Ramon en el càrrec de coordinadora de la Conselleria de Cultura i Joventut del Consell de Mallorca.

A l'espera que el seu nom sigui ratificat en el càrrec per part de la Comissió Executiva, que abordarà aquesta qüestió en la reunió prevista per al proper dilluns, Palou va voler mantenir ahir màxima discreció i es negà a efectuar cap declaració sense que el càrrec no li hagi estat adjudicat de manera oficial.

Proposada pel grup de consellers del Partit Nacionalista de Mallorca-Entesa Nacionalista, Joana Maria Palou ha estat valorada, segons explicà ahir la consellera de Cultura, del CIM Maria Antònia Vadell, «per nombrosos factors: té un currículum que l'avala; grans coneixements en els àmbits de museística, arqueologia, patrimoni; també té experiència en l'organització d'activitats culturals i, en general, un historial prou dens i sòlid com per fer que confiem plenament en ella».

Responsable actualment de la subdirecció del Museu de Mallorca, càrrec que haurà d'abandonar temporalment per atendre les obligacions de la Conselleria de Cultura, Joana Maria Palou constituirà, en paraules de Vadell, «un reforç important en matèria artística per a la Conselleria».

Especialment «serà clau quan es faci efectiva la transferència de competències», moment en el qual el Museu de Mallorca passarà a ser gestionat pel Consell de Mallorca. Vadell calculà en una quinzena de dies el temps que trigarà Palou a deixar resolta la seva situació laboral i començarà a exercir en el seu nou càrrec.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris