nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

La situació del teatre a Balears es debatrà a unes jornades a Can Tàpera

La situació i el futur del teatre a les Balears serà analitzat els pròxims dies 23 i 24 de setembre en unes jornades que se celebraran a Can Tàpera, segons anuncià ahir Francesca Niell, pertanyent a l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra.

Amb motiu de la presentació d'aquest encontre, Niell declarà que en les I Jornades de Teatre de les Illes Balears s'analitzaran els canvis que s'han produït en el sector teatral balear fruit del creixement de les companyies, professionals i amateurs, i del nombre de teatres i auditoris de les Illes.

«Ens preocupa la gestió dels nous espais teatrals i com es contractaran els grups que hi faran representacions», comentava Niell.
El representant de l'Associació Balear d'Empreses, Carles Molinet, assenyalà que aquestes jornadesja s'han realitzat en altres comunitats autònomes.

Segons la seva experiència, aquesta trobada «ens permetrà saber quines són les problemàtiques que han sorgit, com s'han solucionat aquests problemes i així i poder treure les nostres conclusions».

Les jornades estan promogudes per l'Associació d'Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears i l'Associació d'Empreses i per l'Associació d'Empreses Productores de Teatre i s'enquadren en el programa de formació de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra i de la Direcció General de Cultura del Govern.

Hi assistiren el director general de Cultura Pere Muñoz i la coordinadora de l'Associació d'Empreses Productores de Teatre, Marta Miralles. Per preparar aquestes jornades s'han constituït quatre grups de treball a Mallorca que es reuniran la pròxima setmana per tractar de qüestions com la política cultural, el públic i la repercussió del teatre, entre altres temes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris